Ezért használj te is digitális névjegyet (x)

Ezért használj te is digitális névjegyet (x)

Amennyiben az üzleti világban tevékenykedsz, biztosan hallottál már az elektronikus névjegykártyákról. A mai cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy miért lesz számodra is előnyös az, ha ilyen névjegyet használsz. Ha érdekel, akkor mindenképpen tarts velünk!

A névjegykártya mint elmaradhatatlan kellék

Üzleti kapcsolatépítéskor elengedhetetlen a névjegykártya alkalmazása. Hiszen a névjegyünk segítségével nemcsak az adatainkat oszthatjuk meg a fogadó féllel, hanem egyfajta gesztust is gyakorolhatunk a segítségével.

Így máris nagy lépést tehetünk a pozitív első benyomás irányába. Ha pedig ezt nem egy papíralapú változattal tesszük meg, akkor még inkább fokozhatjuk ezt a hatást. Kíváncsi vagy rá, hogy milyen választási lehetőségeid vannak az okos névjegyek között? Tekintsd meg a CardInMove kínálatát!

Ha az okos névjegyre esik a választásod, akkor azzal a környezetvédelem irányába is nagy lépéseket tehetsz. Hiszen nem szükséges papírt felhasználni a modern változat legyártásához, illetve elfogyni sem tud.

Elég egyszer megvásárolnod, és azt követően számtalan bemutatkozás alkalmával felhasználhatod a névjegyedet. Ebből következik, hogy költséghatékony megoldás is egyben, ha a digitális névjegykártyát választod. Így az NFC névjegy rengeteg pozitívummal várja, hogy te is használatba vedd!

A modern névjegy működése

A digitális névjegykártya működése az NFC chipben rejlik. Ennek köszönhetően csupán annyi dolgunk lesz vele, hogy odaérintjük a kártyánkat a partnerünk telefonjának hátuljához. Ha a készülék alkalmas lesz a befogadásra, akkor máris megjelennek a képernyőn az adataink.

Ezeket pedig a fogadó fél rögtön egy gombnyomás segítségével el is tudja menteni, így nem kell hosszú perceket tölteni a telefonszám bepötyögésével. Továbbá a hibázás lehetőségétől is megkíméljük magunkat, hiszen ezzel a módszerrel nem fogjuk elgépelni az információkat.

Továbbá akkor sem kell aggódnunk, ha időközben valamelyik adatunk esetleg megváltozik vagy elévül. Hiszen egy alkalmazás segítségével egyszerűen módosíthatjuk ezeket az információkat, így a következő bemutatkozás alkalmával már a helyes, frissített adatok fognak megjelenni partnerünknek.

Így ezt a folyamatot is nagyon egyszerűen és komfortosan tudjuk menedzselni. A kártyák kialakítását tekintve is sok lehetőség közül válogathatunk, hiszen mind a kinézetet, mind az anyagot változtathatjuk. A műanyag mellett akár fából készült variációt is beszerezhetünk.

Egyszerű, gyors kapcsolatépítés

A digitális névjegykártya segítségével egyszerűbben és gyorsabban építhetsz minőségi kapcsolatokat. Hiszen az eszköz szokatlansága miatt egyből beszélgetési témául szolgálhat, melyet könnyebben továbbterelhetsz majd az üzlet felé.

Reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy hogyan és miért használd az NFC névjegyeket. Az üzleti életben mindig pozitívum, ha élsz a modern technológia által biztosított lehetőségekkel, így neked is mindenképpen javasoljuk ezen módszer alkalmazását, hiszen így az értékesítés királya lehetsz!