Mit érdemes tudni a mosdókról? (x)

Mit érdemes tudni a mosdókról? (x)

Jelentős különbségek vannak a mosdók között ár, megjelenés, formatervezés és minőség tekintetében. Emiatt alapos körültekintést igényel a megfelelő változat kiválasztása. Az említett tulajdonságok jelentős mértékben befolyásolják a mosdó élettartamát.

Cikkünkből kiderül, hogy miért érdemes a RAVAK mellett dönteni.

Egyrészt az anyaghasználat miatt. A RAVAK mosdók magas minőségű kerámiából, illetve öntött műmárványból készülnek. Utóbbi őrölt dolomit és műgyanta keveréke. Ezt az anyagot formákba öntik, és így készülnek el a mosdók. Ennek következtében teljesen egyformák, nem fordulhat elő, hogy eltérő tulajdonságokkal rendelkezzenek. Fehér, letisztult, lenyűgöző felület az eredmény.

Magas minőségű kerámiából és öntött műmárványból készülnek

Az öntött műmárvány további előnye, hogy eleget tesz a legszigorúbb higiéniai szabványoknak, illetve kifogástalan hőszigetelési tulajdonságokkal is bír. Ráadásul fehér, rugalmas réteggel van lezárva az öntött műmárvány mosdók felülete, így egyszerűen tisztán tartható. Magas a szilárdságuk, éleik precízen formázottak, a felületük pedig teljesen egyenes.

Mindemellett az öntött műmárványból készült mosdók ellenállóbbak a penész, illetve a baktériumok lerakódása ellen, mint a többi alapanyagból készült változatok. A magas minőségű kerámiából készült mosdók is számos előnnyel rendelkeznek. Például magas az ellenállóképességük, és könnyen tisztán tarthatóak. Ráadásul a tartósságuk is kiváló, így hosszú távon sem okoznak csalódást.

Stílusos és lenyűgöző formavilág jellemzi a RAVAK mosdókat

A mosdók sikere részben az eredeti szerzői dizájnnak köszönhető. A RAVAK mosdók stílusos és lenyűgöző formavilága Krystof Nosál dizájnernek köszönhető, aki termékeivel már számos versenyen díjakat nyert.

A Zuhanykabin.hu-nál kapható mosdók klasszikus 60, 70 és 80 centiméteresek, illetve dupla és szimpla kialakításúak is lehetnek. Tehát a kínálat minden típusú fürdőszobába nyújt megoldást.

A sikerhez hozzájárul a minden részletre kiterjedő figyelem

Említettük, hogy a kiemelkedő dizájnértékekkel rendelkező RAVAK mosdók sikere részben az eredeti szerzői dizájnnak köszönhető. Emellett nagy szerepe van az első osztályú minőségnek, a tapasztalt alkotók kézműves ügyességének, valamint az innovatív technológiák alkalmazásának. Mindemellett a sikerhez hozzájárul a minden részletre kiterjedő figyelem. A RAVAK gyárban minden egyes fázist alapos ellenőrzés követ, legvégül pedig egy végellenőrzésre is sor kerül.

Ennek köszönhető, hogy minden egyes termék megfelel a legszigorúbb kritériumoknak, a minőség garantált. Ráadásul a gyártó öt év jótállást vállal a mosdóira. A RAVAK mosdók minden igényt kielégítenek. Rendkívül tartósak, a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek és a tisztán tartásuk gyerekjáték. Bátran állítható, hogy ezek a termékek kiváló ár-érték arányt nyújtanak.

Címkék: mosdó