Reagált a külügy arra, hogy a szlovák házelnök szerint Orbán felparcellázná Szlovákiát

Reagált a külügy arra, hogy a szlovák házelnök szerint Orbán felparcellázná Szlovákiát

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár (Fotó: MTI / Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Szlovák Nemzeti Tanács elnöke valószínűleg elnézte a naptárat, tisztelettel felhívjuk Boris Kollar figyelmét arra, hogy a XXI. században élünk – így reagált közösségi oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára arra, hogy a szlovák házelnök szerint Orbán Viktor az orosz-ukrán háborút felhasználva parcellázná fel Szlovákiát. 

Menczer azzal folytatta: „az elmúlt évtizedben mi nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy Magyarország és Szlovákia együttműködése folyamatosan fejlődjön, azzal mindkét ország jól járjon. Szép eredményeket értünk el együtt, és készen állunk arra, hogy kapcsolatainkat tovább építsük az Európai Unió keretein belül, melynek már régóta mindketten tagjai vagyunk”.