HIRDETÉS
HIRDETÉS

Libernyákok, Soros-hálózat és az ellenzék mint kolbász – cikket írt Orbán Viktor a kormánylapnak

Szerző: | 2020. szeptember 20., 19:57 | Belföld

Orbán Viktor bejelentés közben (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Cikket írt Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus elleni védekezés apropóján – vette észre a Magyar Hang a kormánypárti Magyar Nemzet cikkéből, amely lap az írást hétfőn fogja közölni, és ebből előre közölt részleteket. Feltehetően nem véletlen a kormányfő írásának időponja, ugyanis éppen hétfőn veszi kezdetét a parlament hagyományos őszi ülésszaka, amelyen Orbán általában él a napirend előtti felszólalás lehetőségével, mintegy felvázolva az elkövetkezendő időszak legfontosabb teendőit. Ám kérdés, hogy ettől most Orbán Viktor eltekint-e. Ugyanis a kormánypárti lap szerint az alábbi mondattal kezdi cikkét, amelyet az újság az „őszi politikai évadot köszöntő dolgozatnak” minősít: „miután a vírus a politikai gondolkodás fórumait és színtereit megtizedelte, beszéd helyett marad az írás”, bár tény, hogy a vírus miatt más olyan rendezvények is elmaradtak, amelyeken hagyományosan kifejti gondolatait Orbán Viktor. Vagyis csak héfőn dől el biztosan, lesz-e miniszterelnöki beszéd.

A miniszterelnök a kormánypárti Magyar Nemzet szerint „az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről” fogja kifejteni gondolatait, és arra is rámutat: a „libernyák” doktrína, beszédmód és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik szerinte. – A konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik, miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok – írja Orbán a szemle alapján.

A lap a kormányfői írás  „talán legizgalmasabb részének” nevezi az Európát megváltoztató négy gondolat bemutatását, ám arra nem térnek ki, ezek mik lesznek. Hozzáteszik: Orbán Viktor ki fogja fejteni azt is, hogy miért éppen Olaszországban dől majd el Európa jövője, majd a biblikus hagyományaink melletti kitartás égető szükségéről is hangsúlyosan szól, továbbá sorra veszi a vírus második hulláma elleni védekezés gyakorlati fogásait, és az első hullám hasznos tapasztalatait, illetve kitér „az ellenzék mindent elutasító magatartására is”.

Ezeken felül a miniszterelnök majd olyan gondolatokat is közöl, hogy „a magyar ellenzék olyan, mint a kolbász”, hiszen be van töltve és meg van darálva, továbbá hogy 2022-re feláll „a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el”.

A kormánylap zárásként megjegyzi: Orbán cikke „két teljes újságoldal” hosszú lesz.

Címkék: 2022, ellenzék, járvány, koronavírus, koronavírus-járvány, Orbán Viktor, parlament, Soros György


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest