Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

LMP: Minél előbb oltsák be a pedagógusokat

Szerző: | 2021. január 24., 14:35 | Belföld

Nagy-Billa Enikõ Beáta ápolónõ koronavírus elleni oltást ad be Kopasz Zoltán karjába a miskolci Õszi Napsugár Idõsotthonban 2021. január 7-én (Fotó: MTI/Vajda János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az egészségügyi és szociális dolgozók után a pedagógusoknak kellene megkapni a koronavírus elleni vakcinát – véli az LMP. A párt országgyűlési képviselője szerint ugyanis sokan vannak közülük 60 év felett, vagyis eleve a veszélyeztetett korosztályba tartoznak. Ráadásul az érettségizőknek szükségük lenne a digitális tanulás helyett személyes oktatásra, hogy a vizsgára fel tudjanak zárkózni.

HIRDETÉS - AIP

Hohn Krisztina beszélt arról is, hogy mindemellett az embereknek megfelelő információkat kellene adni a különféle vakcinákról, azok hatékonyságáról és arról, hogy miért fontos mindenkinek beoltatnia magát. Az ellenzéki politikus szerint sokkal nagyobb gondot kellene fordítani arra, hogy a szükséges információk eljussanak a lakossághoz és ezáltal emelkedjen a jelenleg alacsony oltási kedv. Azt is sürgette, hogy legyen nyilvános az oltási terv, tudják az emberek, hogy milyen stratégia alapján tervezik a vakcinákat beadni. Az Országos Gyógyszerészeti Intézetnek pedig „nem az alapján kellene eldönteni, hogy alkalmas-e a vakcina az oltásra, hogy politikai nyomás alá helyezik őket”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Hohn Krisztina, LMP, vakcina


Cukrászbiblia

Cukrászbiblia

A Tartine című kötet felér egy kisebb cukrásztanfolyammal, hisz a leírások jócskán túlmutatnak egy átlagos alapanyag- és elkészítési instrukción.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest