Az év embere 2023-ban: Karsai Dániel

Az év embere 2023-ban: Karsai Dániel

Karsai Dániel a parlamentben (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elsöprő fölénnyel, a szavazatok 77 százalékával Karsai Dánielt választották olvasóink az év emberének. A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő és a kegyes halál jogáért küzdő alkotmányjogászra a szavazás december 15-ei zárásáig 3198-an szavaztak. Így ő dönthet arról, milyen jótékonysági célt szolgáljon a szerkesztőségünk által felajánlott százezer forint.

Karsai Dániellel január 5-én megjelenő újévi lapszámunkban olvashatnak interjút, ezt követően két héten át nyitott lesz az adományozási lehetőség, bárki csatlakozhat támogatásával. (Flaszter című műsorunk egyik rendszeres résztvevője, az Átlátszó újságírója előzetesen 30 ezer forinttal már megtoldotta adományunkat. A felajánlásokat a Magyar Hangot kiadó Alhambra-Press Bt. számlájára fogadjuk, bankszámlaszám: 11702036-20724120 – OTP.)

A szavazáson második helyen az akkumulátorgyár építése ellen tiltakozó, civil szervezetbe tömörülő Mikepércsi Anyák végeztek 15 százalékkal, őket követte a Nobel-díjas magyar kutatópáros, majd Stefano Bottoni történész és Szoboszlai Dominik labdarúgó. Köszönjük aktív részvételüket!

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2023/51-52., karácsonyi dupla számában jelent meg.