Boldog István: A magyar különleges nemzet, tanítja és gyógyítja a világot

Boldog István: A magyar különleges nemzet, tanítja és gyógyítja a világot

Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője beszédet mond a versenyképesség-növelő program támogató okiratainak átadásán a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 2-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A magyar nemzet tagjának lenni egy különleges dolog. Egy felemelő, egy csodálatos dolog, és ez a legfontosabb, hogy ezt minden fiatal átérezze – erről beszélt Boldog István korrupcióval vádolt fideszes parlamenti képviselő egy közösségi oldalára feltöltött videórészlet tanulsága szerint. 

– Érezzük azt, hogy mi, magyarok, egy különleges nép vagyunk itt a Kárpát-medencében, egy különleges nemzet, akik tanítják úgymond a világot, és gyógyítják a világot. Példát mutatunk a világnak rengeteg dologból, ha csak az elmúlt évtizedre gondolunk. Abból például, hogy meg kell őrizni a keresztény hagyományainkat, az értékeinket – fejtegette.

Mint ismert, Boldog István ellen tavaly év végén emeltek vádat hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt, a politikus viszont ártatlannak vallja magát.

 

Címkék: Boldog István