Drámai hangvételű videót tett közzé Orbán Viktor

Drámai hangvételű videót tett közzé Orbán Viktor

Orbán Viktor a kormányülésen (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Napirenden az energiaválság és a szankciós infláció – a kormányzati kommunikáció meghatározó kifejezéseivel vezette fel Orbán Viktor a Facebook oldalán, hogy kormányülést tartanak.

A kormányfő mindehhez egy drámaira hangszerelt videót is közzétett, már ami a zenét és a képi világot illeti. Az indulókép is már hatásvadász: Orbán Viktor szigorú arccal érkezik a kormányülésre, hátán a hátizsákja, felette pedig a felirat, „nagy a tét”. Majd mozgóképen is látni, ahogy a kormányfő megérkezik a tanácskozásnak helyt adó Karmelita kolostorba, az akkor már ott lévő miniszterekhez, akik ugyancsak igen komor arckifejezéssel készülnek az ülésre. Az is látszik még a videón, ahogy mindenki elfoglalja a helyét, megkezdődik a beszélgetés, az utolsó képkockákon pedig Orbán Viktor megnyugtatónak ható kézmozdulatokat tesz egy félmosoly mellett a többiek irányába.

Azt egyelőre nem tudni, hogy kormányinfó lesz-e csütörtökön, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egyelőre nem jelezte, hogy megtartanák a tájékoztatót.

Címkék: Orbán Viktor