Elfogták a szigetszentmiklósi HÉV-en fiatal nőket molesztáló férfit

Elfogták a szigetszentmiklósi HÉV-en fiatal nőket molesztáló férfit

Elfogták (fiatal nőket a HÉV-en zaklató férfit (Képernyőfelvétel: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kétrendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják a szigetszentmiklósi rendőrök a HÉV utasait zaklató, eddig fantomszerű, mára azonosított férfit. Három héten belül felkutatták – írta a rendőrség a honlapján csütörtökön.

Mint közölték, egyik áldozata leírása alapján készült grafika arról a 30-as éveiben járó ismeretlenről, aki augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások között önkielégítést végzett egy női utas szeme láttára. Próbálta közvetlenebb érintkezésre rávenni, ezért megfogta a 19 éves lány kezét, ám ő többször ellökte magától, majd sikerült leugrania a megálló szerelvényről. Később kiderült, az akkor még ismeretlen, baseball sapkás férfi nem sokkal korábban egy másik járaton is hasonló dolgot művelt. A Közvágóhíd–Ráckeve közötti szakaszon egy 20 éves lány fölé tornyosult, lehúzta a sliccét és önkielégítést végzett. Az áldozat felpattant, a szerelvény hátsó részébe menekült, majd a következő állomáson leszállt.

A nyomozók három hét alatt odáig jutottak, hogy szeptember 6-án délelőtt már célirányosan érkeztek egy fővárosi parkba, ahol nagy eséllyel számítottak a férfi felbukkanására. Órákig portyáztak, mire feltűnt B. István. A férfit végül elfogták, ő pedig gondnoka és védője jelenlétében lezajlott kihallgatásán panaszt tett a gyanúsítás ellen, ám nem vallott és kérdésekre sem válaszolt.

A 34 éves, hajléktalan szállón élő B. István ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.