Elhunyt Borsos Olivér teniszező

Elhunyt Borsos Olivér teniszező

Borsos Olivér (Fotó: Magyar Tenisz Szövetség Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elhunyt Borsos Olivér teniszező – a 24.hu közölte a Magyar Tenisz Szövetség Facebook oldalán megjelent gyászhírt. „Egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér. Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk” – olvasható a közösségi oldalon.

A szövetség kiemelte, hogy Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett.

A hírportál azt írja, hogy a 30 éves férfi Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel – a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője – esküvőjén vett rész Tihanyban, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett. Információik szerint mivel barátnőjével a kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. Súlyos sérüléseket szenvedett, egy budapesti kórházban ápolták.