Gyurcsány Ferenc: Ha kellett fizetnem barmiért is, mostanra megfizettem

Gyurcsány Ferenc: Ha kellett fizetnem barmiért is, mostanra megfizettem

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– 2006 óta innen és onnan is belém vájják körmüket mindenfajta emberek: semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott – írta szerdai Facebook-bejegyzésében Gyurcsány Ferenc hozzátéve: „ha kellett fizetnem barmiért is, mostanra megfizettem”.

A DK elnöke, bukott miniszterelnök közölte, hogy most elvégzik dolgukat, ami nem más, mint hogy egyértelmű választ adjanak „erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik”. – Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki. Mi megcsináljuk – tette egyértelművé Gyurcsány. Kifejtette azt is, hogy demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtenek, ahova mindenki jöhet, de senkire nem várnak. – Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti. Hazánkért. Rendületlenül. Erre készülünk – zárta mai gondolatait.

Címkék: Gyurcsány Ferenc