Hadházy Ákos is készül valamire a konzultációs ívekkel

Hadházy Ákos is készül valamire a konzultációs ívekkel

Indul az új nemzeti konzultáció

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum vitatott akciója után Hadházy Ákos is készül valamire az emberektől visszagyűjtött nemzeti konzultációs ívekkel.

A független országgyűlési képviselő – Szél Bernadett-tel és a Momentummal közösen – hónapokkal ezelőtt kezdte el gyűjteni a kormány legújabb nemzeti konzultációjának íveit. Akkor a két politikus lapunknak úgy fogalmazta meg a céljukat, hogy meg akarják mutatni, „mennyire elegük van az agymosó Rogán-gépezetből azoknak a magyaroknak, akiket nem tudott megtéveszteni a hazugsággyár”. Szél Bernadett még azt is kiemelte, „Orbánék azt akarják, legyünk passzívak, adjuk fel, kedvetlenedjen el mindenki, aki mást akar, mint ők. Pont ennek az ellenkezője az érdekünk: az aktivitás és a kapcsolatok építése, és 2022 szempontjából is kulcstényező, mennyire organikusan tudunk építkezni és a lehető legszélesebb körben együtt dolgozni”.

Hadházy Ákos a begyűjtött papírokkal kapcsolatos terveiről egyelőre annyit árult el, hogy csütörtök délután megmutatják a miniszterelnöknek, hogy mennyire elegük van a magyaroknak a propaganda agymosásából. – Megmutatjuk, hogy tiltakozásul milyen sokan juttatták el az ellenzékhez a kormány hazug „konzultációs” íveit – írta Facebook oldalán.

A Momentum közben már akciózott, az általuk gyűjtött ívek egy részét Rogán Antal miniszterhez vitték. Egy videót is közzétettek arról, ahogy aktivistáikkal közösen egy ház kertjébe öntik be a papírokat. A Kormányzati Tájékoztatási Központ ugyanakkor a történtek után közölte, hogy Rogán Antal egy háromlakásos társasház legfelső emeletén bérel lakást, a Momentum ugyanakkor a társasház földszinti lakásának kertjébe öntötte a „szemetét”.