Kiderült, mikor megy nyaralni Orbán Viktor

Kiderült, mikor megy nyaralni Orbán Viktor

A szakállas Orbán Viktor és Németh Zsolt (Fotó: Németh Zsolt / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Index kérdésére elárulta, hogy Orbán Viktor idén mikor megy szabadságra. „Egyértelműen augusztus” – mondta Gulyás. 

A miniszter először azt mondta, hogy a nyaralásáról a miniszterelnök „majd maga tájékoztatja” a nyilvánosságot, de a portál visszakérdezésére pontosította, hogy „későn, rendkívül későn”, nyár végén nyaral Orbán.

A miniszterelnök nyaralása mindig érdeklődésre tart számot, általában Horvátországba utazik, mint például tavaly is, amikor olyan hosszú időre nyúlt a nyaralása, hogy sokan már találgatni kezdték, mikor áll újra munkába. A tavalyi vakáció alatt több kép is nyilvánosságot látott róla, az egyiket Németh Zsolt posztolta ki. A fotókon a kormányfő a megszokottól eltérően egyre borostásabb volt, ritkán láthattuk korábban így, ennyire őszes szakállal a miniszterelnököt.