V. Naszályi Márta: Folytatom a munkát, ismét indulok polgármesterjelöltként!

V. Naszályi Márta: Folytatom a munkát, ismét indulok polgármesterjelöltként!

V. Naszályi Márta (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pontosan négy éve választották Budavár polgármesterévé, ebből az alkalomból V. Naszályi Márta bejelentette, hogy jövőre újra indul a polgármesterségért – derült ki a párbeszédes politikus pénteki közleményéből. 

Eszerint az elmúlt években a járvány, a kormányzati megszorítások és az infláció ellenére is rengeteget fejlődött a kerület. Péládul megújultak az orvosi rendelők, a lakhatási válság enyhítésére létrehozták a Lakásügynökséget, felújították a játszótereket, közösségi kerteket nyitnak, új bölcsődék épülnek, postapontokat nyitnak a kormány által bezárt postahivatalok helyett. Emellett támogatják az itt élő rászorulókat – ebből talán a legfontosabb a válságkezelő alapjövedelem volt a covid alatt, amit az országban elsőként vezettek be. Átláthatóvá tették az önkormányzat működését, végre élőben közvetítik a testületi üléseket, a nagyobb fejlesztéseket pedig a kerület lakóival együtt tervezik meg – sorolta a közlemény.

A polgármester az elkövetkező időszakban bejárja az egész kerületet, még többet fog találkozni az itt élő emberekkel, hogy elmondja a terveit a következő évekre.