A Fidesz meghekkelné az előválasztást? Márki-Zay Péter jutalmat ajánl azoknak, akik bizonyítékot hoznak rá

A Fidesz meghekkelné az előválasztást? Márki-Zay Péter jutalmat ajánl azoknak, akik bizonyítékot hoznak rá

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajnos nem zárható ki, hogy ezúttal Dobrev Klára mellett a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére összesen egymillió forint jutalmat ajánlunk fel azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani a választás meghekkelésére – jelentette be Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök jelölt vasárnap délelőtti Facebook-videójában.

Tartsuk vissza a csalástól azokat, akik esetleg erre hajlamosak lennének – tette hozzá. Azt kérte, hogy mindenki tisztességgel vegyen részt az előválasztáson és szíve szerint szavazzon.

Mindenkit arra kért, hogy vegyen részt a szavazáson, illetve a délután 3 órakor kezdődő Madách téri kampánynyitó rendezvényén, melyen Karácsony Gergely is beszédet mond.

A Demokratikus Koalíció közleményben reagált. Nincs kétségünk afelől, hogy ahol valaki egymillió forintot ajánl fel egy lejáratókampány részeként a „bizonyítékért”, ott akadnak majd olyan tisztességtelen emberek, akik akár ennek a töredékéért is vállalni fogják, hogy lejárassák az előválasztás legesélyesebb jelöltjét. Ezért nem szabad ilyet csinálni – írták.

Vasárnap reggel kezdődött és jövő szombat estig tart az előválasztás második fordulója, melyben Dobrev Klára és Márki-Zay Péter küzd egymással a miniszterelnök-jelölti poszttért.