Kötöttfogás Extra: 2040? 2060-ig is marad Orbán Viktor

Kötöttfogás Extra: 2040? 2060-ig is marad Orbán Viktor

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Teljes depresszió, nyomorúság, világvége hangulat – Aranyosi Péter humorista szavai ezek, de tényleg ilyen az aktuális közéletünket taglaló Kötöttfogás? Ezúttal biztosan nem, erről pedig nemcsak ő, de a műsor többi szereplője is tett. Pedig a téma ezúttal is a belpolitika, például Orbán Viktor tusványosi beszéde, amely egészen friss, a műsor előtt alig néhány órával hangzott el. A szereplők pedig ízekre szedték: 2040-ig tervez a miniszterelnök, de hogy lesz ebből 2060? Meteorok jöttek, erről is a kormányfő beszélt, de mit gondolnak vendégeink a csillagászati kitekintéséről? Kell-e még a hatalomnak az irántuk lojális print sajtó? Mi történik most az iskolákban?

De a műsorból kiderül az is, hogy mi történik, amikor Csintalan Sándor csak lecsukja a szemét. Ahogyan az is, hogy vajon Aranyosi Péter meg tudja-e nevettetni.

Dévényi István műsorvezetése mellett ezúttal Karafiáth Orsolya, Csintalan Sándor, Reichert János és Szerető Szabolcs beszélgetett, illetve a vendég, aki most először ült velük a színpadon: Aranyosi Péter.

Több új műsorunk is indult, az elmúlt hetekben, itt meg is nézheti őket!

Csak hallgatná? Várják a Kötöttfogás podcast-csatornái: SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts.