Kötöttfogás Extra: Miért rángatózott Putyin oldalán a miniszterelnök úr?

Kötöttfogás Extra: Miért rángatózott Putyin oldalán a miniszterelnök úr?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Oda annak az illúziója, hogy a mi életünk békében telik, hogy tanultunk a világháborúkat kirobbantó politikusok hibáiból? Miközben Európa és a Közel-Kelet sorsfordító időket él, Orbánék újabb méregdrága nemzeti konzultációval szórakoztatják a népet. Súlyos témák a Kötöttfogás Extrában Stefano Bottonival, Csintalan Sándorral, Dévényi Istvánnal, Puzsér Róberttel, a műsorvezető: Pörzse Sándor. 

• Sok ezer halott gyerek, élő pajzsként tartott civilek. Mit tehet Izrael, miközben ha kiiktat egy terroristát, kettő lép a helyére? Gáza nem tartható fenn jelen állapotában, de akkor mi lesz vele és az ott élő rengeteg emberrel? Valóban kalifátust akar a Hamász?
• Tényleg ijesztő állapotok egyes nyugat-európai városok utcáin
• Pozsony lesz-e az új Varsó Orbán számára? Valahogy nem jönnek be a miniszterelnök úr külpolitikai tervei, már Putyin mellett is nagyon feszeng. Dévényi István majdnem elárulta, hogy miért
• Nemzeti konzultáció, végre!
• A hatalom megszállottja – Hatalmas siker Stafano Bottoni könyve, 12 ezer eladott példány!
• Egymást püföli az ellenzék

A műsor Önöknek, az Önök támogatásából készül. Ha hozzájárulna a Magyar Hang szerkesztőségének munkájához és a szabad magyar kritikus sajtó megmaradásához, az alábbi lehetőségeken teheti, nagyon köszönjük!
Donably: https://www.donably.com/magyar-hang 
Paypal: https://bit.ly/2RjYnBE 
Bankszámla: Alhambra-Press Bt. 11702036-20724120

Ha nem szeretne lemaradni a következő epizódokról, iratkozzon fel Youtube-csatornánkra: http://bit.ly/2NbBeeV 

Nem csak nézné műsorainkat, hanem olvasná is a Magyar Hangot? Legyen előfizetőnk! https://hang.hu/elofizetes