A Párbeszéd szóvivőjét is megihlette Mészáros Lőrinc volt feleségének egyik verse – Videóval

A Párbeszéd szóvivőjét is megihlette Mészáros Lőrinc volt feleségének egyik verse – Videóval

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője (Fotó: Barabás Richárd facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Barabás Richárd, a Párbeszéd Magyarországért szóvivőjének közösségi oldalán jelent meg egy videó, melyben a politikus – aki egyben színész – tolmácsolja Kelemen Beatrix egyik versét. Méghozzá pont A barlang című költeményt, amely munkatársunkat is megihlette. Gulyás Balázs csütörtök este járt a Mészáros Lőrinc első feleségének bicskei vers- és festménykiállításának megnyitóján.  

A bejegyzésben a következőt írja Újbuda alpolgármestere: „Mészáros Lőrinc exfelesége, Kelemen Beatrix polihisztor: amellett, hogy tévétulajdonos, a héten festményeivel és verseivel is előrukkolt egy bicskei tárlaton. Ebből az alkalomból hallgassátok meg A barlang című alkotását az én előadásomban.”

Az előadás itt tekinthető meg:

A Magyar Hang újságírója, Gulyás Balázs szavalása pedig itt található:

Mint megírtuk, a bicskei polgármester a megnyitón elmondta, hogy a Life Tv tulajdonosa nemcsak a festészeten, de a szobrászaton, a korongozáson és a versíráson keresztül is megmutatta már magát. Ezt mondta egyebek közt: „az érzéseid bújnak ki a kezed alól”. vagy: „a te érzéseid töltenek fel bennünket”, mi több: „szeretem, amikor megszületik egy versed és megosztod velem”.