Koronavírusos lett egy külsős művész, szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház előadásai

Koronavírusos lett egy külsős művész, szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház előadásai

A Vígszínház épülete (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A járványügyi hatóságok döntése alapján szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház előadásai, így A Pál utcai fiúkat sem mutatják be péntek este, a darab egyik külsős művészének koronavírus-tesztje ugyanis pozitív lett – tájékoztatta a színház az MTI-t.

Mint írták, A Pál utcai fiúk szereplőit és technikai stábját leteszteltették. „A teszt során az 56 mintavételből egy külsős, jelenleg tünetmentes, fiatal művész PCR-tesztje pozitív lett. A Vígszínház folyamatosan kapcsolatban áll az illetékes hatóságokkal, akiknek az ajánlásait és előírásait figyelembe véve járunk el” – olvasható a közleményben. A közlemény felidézi, hogy féléves szünet után pénteken indult volna az évad a Vígszínházban.

Az előadások pótlásának időpontját a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A nézők eldönthetik, hogy jegyük árát visszakérik, vagy más időpontra cserélik. A jegykezelésre online is lehetőség van: a nézők a szervezes [at] vigszinhaz [dot] hu e-mail címre küldhetik jegyeiket szeptember 30-áig.