Miért természetes, hogy egy fiatal zenész koncertjén zúg a „mocskos Fidesz”? – Lovasi András a Kultúrtájban

Miért természetes, hogy egy fiatal zenész koncertjén zúg a „mocskos Fidesz”? – Lovasi András a Kultúrtájban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben mindent központosítanak, az állam kivonul az egészségügyből, az oktatásból és a kultúrából is, az alapvető feladatait egyre kevésbé tudja ellátni – mondta Lovasi András a Kultúrtáj című műsorunkban. A zenész-énekes szerint a kormány pontosan tudja, hogy „húsz év múlva már nem lesz nyugdíj, és hogy az egészségügy a jelen állapotában fenntarthatatlan”, de nem tesz ellene semmit. – Toljuk a szart magunk előtt, és majd ránk omlik a végén.

– Cinikus a magyar politikai vezetés, de ez a világban mindenhol így van – fogalmazott Lovasi András. – Vannak köztük egészen ádázak, és olyanok, akik kevésbé tűnnek pszichopatának. A NER tökéletesen megfelel az elmúlt száz évben kialakult gyakorlatnak, Orbán Viktor ráérzett a magyar néplélekre, és nagyszerű politikai érzékkel létrehozta az újabb egypárt rendszert. De ugyanezt látjuk a nagytestvér Oroszországban is, csak nekik van tíz év előnyük. Lehet, hogy tíz év múlva mi is megtámadjuk Ukrajnát – fejtette ki.

• Lehet-e koncertet adni a Tusványoson?
• Miért nem vállal állami fellépéseket?
• Miért természetes az, hogy egy fiatal zenész koncertjén zúg a „mocskos Fidesz”?
• Nem érezte úgy, hogy kihagyták a Petőfi Zenei Tanácsból?
• Miért jó, hogy Demeter Szilárd tud basszusgitározni?
• Hogyan és miért tolódott szélsőjobbra Orbán Viktor?
Műsorvezető: Ficsor Benedek és Wekerle Szabolcs

Címkék: Lovasi András