Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Amíg lúzer vagy, a magyarságod is lúzerség”

Szerző: | 2021. április 17., 07:00 | Kultúra, Magyar Hang Plusz

Durica Katarina (Fotó: Göndör László)

Durica Katarina író-újságíró a brüsszeli éjszakáról szóló könyve, a Városi rókák kapcsán mutatott rá arra, hogy a prostitúció mennyire szorosan hozzátartozik a kultúránkhoz. A statisztikákból kiderül, hogy a férfiak jelentős hányada legalább egyszer már járt, vagy visszatérő vendég a prostituáltaknál, ráadásul tömegesen vannak jelen az emberkereskedelem piacán magyar prostituáltak.

HIRDETÉS - AIP

A felvidéki írónő a lapunknak adott interjúban mesélt arról is, mennyire van benne a magyar köztudatban, hogy milyen rettegésben éltek az emberek a kilencvenes években a Csallóközben, illetve arról is, hogy a magyar közélet mennyire határozza meg a  szlovákiai magyarok identitását. – A dezinformációs kampányok miatt vidéki településeken és a kisvárosokban az emberek istenítik Orbán Viktort, mert nem akarja beengedni a migránsokat és nagyszerű családtámogatásokat osztogat, ezzel szemben a nagyvárosokban Antikrisztusként tekintenek rá, és úgy gondolják, Magyarországnál rosszabb hely nincs a világon – fogalmazott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
  • Hogyan került kapcsolatba a brüsszeli prostituáltak történeteivel?
  • Hogy tapasztalja, a politikai jelmondatok mögött mennyire erős a nemzeti összetartozás?
  • Differenciálódott a magyarellenesség? 

A teljes cikket a Magyar Hang április 16-án megjelent 2021/16. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1490 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Brüsszel, dunaszerdahelyi maffia, Durica Katarina, felvidéki magyarok, interjú, prostitúció, Városi rókák


Pin It on Pinterest