Apokaliptikus pornó

Apokaliptikus pornó

A DK plakátja (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Az egyik ellenzéki törpepárt képviselőjelöltje kommentelte Magyar Péter mozgolódásának hírére: „Na végre, egy új párt, és ráadásul végre valaki a Fideszből kiábrándult szavazókat célozza meg!!!! #irónia” Nem is annyira a hozzászóló személye a lényeges, még ha nyilvános is a poszt, így megtalálhatja bárki. A lényeg a mentalitás.

Ki ne találkozott volna már Jakab Péter vagy Szabó Tímea lendületes megmondásaival? Ahogy szembejöhettek velünk nemrég momentumos politikusok parlamenti videói is. Bedő Dávid és Tompos Márton kormánypárti politikusokat kérdezett arról, miért is kapott kegyelmet K. Endre. Különösen ajánlom a Szijjártó Péterrel készült rövid „beszélgetést”, melynek során az ellenzéki párt politikusai elérték azt a bravúrt, hogy a külügyminiszter jött ki pozitívan a felkérdezésből. A párt képviselői ezen túl „stop Pedofidesz” matricákat ragasztgattak a laptopjaikra, hogy aztán Donáth Annát már a „hányinger kerülgesse” a Demokratikus Koalíció plakátjaitól. „Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van. Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről” – fogalmazott Facebook-posztjában a pártelnök.

De mitől is lenne különb mindaz, amit a párt képviselői eddig a témában felmutattak?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap március 21-ig kapható 2024/11. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!