Brüsszel, Budapest, bolsevizmus, barbárság

Brüsszel, Budapest, bolsevizmus, barbárság

A miniszterelnök érkezése Brüsszelbe 2022. február 25-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Honfitársaink százezrei utálják, sőt gyűlölik Brüsszelt. Szegény város neve immár a politikai gazság, a gyarmati elnyomás, a „migráncsőrület”, az „elembétékú” szinonimájává vált, miközben nem tehet semmiről, főleg arról nem, hogy annak idején az egyesülő Európa központjává tették meg, éppen soknyelvűsége, toleranciája okán, valamint azért, mert egyik nagy társországnak sem fekszik a területén. A Fidesz tudatos, bolsevik módszerekkel operáló gyűlöletpropagandája feketítette be a Brüsszel nevet, noha sem maga a város, sem az egyesülő-egyesült Európa nem szolgál rá azokra a vádakra, amelyekkel az Orbán-rezsim illeti. Hazánk az EU lakosságának 2 százalékát adja, területének szintén a 2 százalékát, a GDP-jének meg kevesebb mint 1 százalékát.

Mivel EU-s mérték szerint hazánk hét régiójából hat szegénynek minősül, rengeteg támogatást kaptunk 2004 óta. Az EU-s befizetéseink és a tőlük kapott támogatások egyenlege 2004–2022 közt majdnem 62 891 millió euró, a javunkra! Ez a 2022. évi GDP-nk 37 százaléka. Ezt a Brüsszelt utáljuk. Az EU célja az alapítás óta a kontinens békéjének biztosítása, a népek közti barátság és bizalom elmélyítése volt. Mára elmondhatjuk, az alapító atyák álma megvalósult, az unió sikeres – majdnem. Egyetlen tagország van, amelyik állami politikája és propagandája, sőt mostanra közbeszédje és lakossága nagy részének gondolkodása is Európa-ellenes – Magyarországé.

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap 2023/45. számában találja. Vegye meg november 16-ig kapható nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!