Reichert János

Pusztába kiáltott szavak voltak?

Pusztába kiáltott szavak voltak?

Viktor isten híveinek sokkal fontosabb a CPAC-rendezvény, mint a római katolikus egyházfő tanítása. A Fidesz-keresztények számára úgysem mértékadó a „demens vénember”, legfeljebb annyiban érdekes ő, hogy ha egyetért Viktor istennel, akkor lehet rá hivatkozni.
Kinek higgyünk?

Kinek higgyünk?

Ferenc pápa jön, itt lesz köztünk, aztán elmegy. Nekünk különleges erkölcsi kötelességünk és felelősségünk, hogy a tanítást teljes egészében, félremagyarázás nélkül értsük meg és váltsuk életre.
Féligazságokkal kábított nép

Féligazságokkal kábított nép

14 hónapja tart az orosz–ukrán háború, ebből az utóbbi öt hónapban a magyar infláció toronymagasan a legnagyobb az EU-ban. Jelenleg az unióban 6,9 százalék, és csökken, nálunk viszont 25,4 százalék.
Álljatok elő, fiúk!

Álljatok elő, fiúk!

Hetek óta egyetlen képviselő sem állt ki, hogy ő ellenzi a svéd csatlakozást. Sem a frakcióvezető, sem a miniszterelnök, sem most a politikai igazgató nem említett egyetlen nevet sem. Feltűnően fegyelmezett lázadás, példásan higgadt, észrevehetetlen lázadók.
Pápalátogatás után és előtt

Pápalátogatás után és előtt

A pápa azért jön, mert tisztában van a magyar nemzet és a Magyar Katolikus Egyház mély válságával. A rohamosan fogyatkozó hívőszámmal, a dermesztően kevés új hivatással, a kiégéssel, a hivatást elhagyó fiatalabb papok nagy számával.
Cirill, Metód, Európa

Cirill, Metód, Európa

Az agresszor fejezze be az agressziót, és megnyílik a béke útja. Moszkva az agresszor, Moszkvának kell befejeznie is. Ukrajnának nem áll módjában véget vetni a háborúnak, mivel őket verik. Ezért álságos a Fidesz-rezsim „békevágya”.