Reichert János

Kormányváltó hangulat

Kormányváltó hangulat

Négy éve a voksok 51 százalékához passzított a fideszes szavazati rendszer 33 százaléknyi mandátumot, a Fidesz 49 százalékához pedig 67-et. Kérdéses, ilyet még egyszer le lehet-e tolni a vesztesek torkán. Főleg, ha kiderül, hogy a győztes hazudott a kampányban…
Orbán Viktor valljon színt

Orbán Viktor valljon színt

Az idő megérett az egészségügy átalakítására. Az ellenzék legalább mond ezt-azt, részprogramokat olvashatunk tőlük. Orbánnak is színt kellene vallania, mit tervez az esetleges győzelem után jövőre?
Hú, de jól állunk...

Hú, de jól állunk...

Inflációnak hétköznapi értelemben a háztartások által vásárolt termékek, szolgáltatások árának változását értjük. Nem tévedés, két év alatt több mint 10 százalékkal drágult meg az élet!
Fegyverkeznek

Fegyverkeznek

Mostanra kiderült, hogy a polgári Magyarország „politikai termék” volt, magyarán néphülyítés. Az összetartozás erejébe vetett hit pedig átalakult a fegyverek erejébe vetett hitté.
A Fidesz–DK-koalíció

A Fidesz–DK-koalíció

A tét nem az ellenzék miniszterelnökjelöltjének a személye, hanem az, hogy folytatódik-e azon érdekcsoportok rémuralma, amelyeket Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc személyesít meg.
Demográfiai hazugságcsúcs

Demográfiai hazugságcsúcs

Hazudni ugyebár háromféleképpen lehet: valós tény elhallgatásával, valótlanság állításával és statisztikával. Mindháromra bőven kaptunk példát az Orbán-rezsim ezen önfényező hazugságünnepén.
Akinek van füle, hallotta

Akinek van füle, hallotta

A pápa nem a Fidesz-rezsimet szólította fel, hogy hagyjon föl a kereszténységet kiforgató néphülyítéssel, hanem a magyar híveket, hogy térjenek vissza a krisztusi tanításhoz. Még nyíltabban szólt Ferenc pápa a magyar püspökökhöz.
Ne féljetek!

Ne féljetek!

A cirka tízórányi budapesti látogatás folytatásaképpen megejtendő háromnapos szlovákiai út: letaglózó magyar kudarc.
Jelentés Szent Istvánnak

Jelentés Szent Istvánnak

Ha már ünnep meg születésnap, számoljunk el az államalapítónak, mire is jutottunk a ránk bízott talentumokkal. Hogyan is alakult az elmúlt bő évtized? Jöjjön hát a leltár.

UltraHang

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – „A nőnek a konyhában a helye”