Reichert János

Hazaszeretet, hitelesen

Hazaszeretet, hitelesen

A lehetetlent kellene abszolválni: egyszerre kellene kiszolgálni a burjánzó Fidesz-magyar felsőbbségtudatot, ugyanakkor valamelyest mégiscsak illenék igazat mondani.
Rovancs

Rovancs

Egy nemzedéknyi időnk ment el demokráciában, mindenféle idegen elnyomás nélkül – és ez kétségbeejtő romlást hozott. A legfontosabb nemzetmentő feladatunk, hogy megértessük honfitársainkkal, ezen az úton garantált a pusztulás.
Nem titok, tabu

Nem titok, tabu

Orbán erre érzett rá, Kádár örökségét folytatja: közmunka, ilyen-olyan alkalmi juttatások, a polgármester, a képviselő (a Fidesz) atyaian gondoskodik, és ami a legfőbb, megvéd…
A szakadék szélén

A szakadék szélén

Orbán 12 esztendei országlásának egyenlege 53 ezer főnyi csökkenés a 0–12 éves korosztályban! Az egekig magasztalt lakáspolitika egyenlege még döbbenetesebb: 2004–2009-ben 223 ezer lakás épült, 2015–2020-ban 99 ezer, 56 százalékos mínusz!
Legyen vége már!

Legyen vége már!

Orbánék vélhetőleg már megbánták, hogy a népszavazást hozzávarrták a választáshoz, mivel így ez a referendum egyértelmű választ fog adni arra a kérdésre, hogy elege van-e a többségnek Orbánból.
A korrupció több szimpla lopásnál

A korrupció több szimpla lopásnál

A korrupció abban áll, hogy – bármit állítson is a kormányfő – a tény az, hogy sem Polt Péter ügyészsége, sem Pintér tábornok rendőrsége 12 éve nem tesz semmit sem, ha fideszes politikus vagy érdekkör bűncselekménye kerül szóba!
Nyelvében haldoklik...

Nyelvében haldoklik...

A csirkefarhát verte ki nálam a biztosítékot. Nem a szociális üzenete, hanem a helyesírása miatt. Két nappal a bejelentés után az egész magyar sajtó egységesen ráállt a csirke far-hát írásmódra. A döbbenet elmúltával próbáltam rájönni, mi lehet ennek az oka.
Kormányváltó hangulat

Kormányváltó hangulat

Négy éve a voksok 51 százalékához passzított a fideszes szavazati rendszer 33 százaléknyi mandátumot, a Fidesz 49 százalékához pedig 67-et. Kérdéses, ilyet még egyszer le lehet-e tolni a vesztesek torkán. Főleg, ha kiderül, hogy a győztes hazudott a kampányban…

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Apokalipszis, Eurovízió, cancel culture