Egy franciaágyban

Egy franciaágyban

Fotó: Unsplash

Egymás mellett feküdtek, az ágytámlának döntött nagypárnákon. A nő megmozdult, közelebb húzódott a férfihoz, fejét a mellére támasztotta, hosszú hajával beterítette. A férfi a selymes, szőkésbarna hajzuhatagba túrt, tenyere bőrén is érezni akarta a nőt. Legszívesebben magára húzta volna, hogy egész testével takarja be, de mindkettejüket elcsigázta az elmúlt óra, amit végigszeretkeztek. Jólesett alig-alig mozdulva feküdniük. Meztelen testüket félig fedte csak a könnyű paplanhuzat, felhevült bőrüket borzongatta a résnyire nyitott ablakon beszökő levegő.

A nő felült, az éjjeliszekrény felé tapogatózott. Meggyújtott két cigarettát, az egyiket a férfi szájába dugta, a másikból mélyet szívott, és óvatosan visszahelyezte fejét a mellkasára, nehogy megnyomja a bordáit.
Soha senkivel nem volt még ilyen jó. Nekem sem, mondta a férfi.
Nem csak a szex, nézett fel a nő ironikus mosollyal.
Én sem úgy gondoltam, felelte a férfi komoly hangon. Állta a nő pillantását. Tudatában volt a saját érzéseinek, és nem titkolta el. Tekintetét végigfuttatta az arcán, majd a jól ismert testen, mely fél év után is tartogatott meglepetéseket számára, és folyamatosan fenntartotta kíváncsiságát.

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: tárca