Egyedül a hatalom megtartása a cél – Interjú Stumpf Andrással és Para-Kovács Imrével

Egyedül a hatalom megtartása a cél – Interjú Stumpf Andrással és Para-Kovács Imrével

Stumpf András és Para-Kovács Imre (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

A szabadság nagyjából azt jelenti a többségnek, hogy legyen Milka csoki a benzinkutaknál – mondja Para-Kovács Imre, a Klubrádió műsorvezetője a csatorna frekvenciájának elvétele kapcsán. – Egy végtelenül megosztott társadalomban nehéz együtt mozdulni, az elmúlt egy-két évben viszont mégiscsak olyat mutatott meg a magyar olvasóközönség, amire nem számítottam: az emberek támogatásával létrejött a nagy cégektől, oligarcháktól, pártoktól teljesen függetlenül működő sajtó – teszi hozzá Stumpf András, a Válasz Online egyik alapítója.

Stumpf András megfogalmazása szerint „ha olyan nemzet tagja vagy, ahol csak náci lehetsz, vagy kommunista, nem csoda, hogy roppant nehéz együtt tüntetni bármilyen ügyért, amely túlmutat a náci–kommunista dichotómián”.

Para-Kovács Imre pedig azt is kifejtette: „lehet, hogy volt rosszabb, kegyetlenebb, butább vezetője az országnak, de kicsinyesebb nem volt”.

A két újságíróval szolidaritásról, a „legvidámabb barakkságról” és a politikusok jachtozásáról is beszélgettünk.

A Stumpf Andrással és Para-Kovács Imrével készített páros interjúnkat a Magyar Hang február 19-én megjelent 2021/8. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!