Hú, de jól állunk...

Hú, de jól állunk...

Vásárlás (Forrás: Shutterstock)

Semmi sem serkenti az egészséges gondolkodást jobban, mint a szeretetteljes légkörben folyó tárgyszerű vita. Engem kényeztet a sors, mert barátaim, rokonaim többsége elkötelezett Fidesz-támogató. Van köztük bálványimádó sok, de vannak jó páran, akik igyekeznek racionális érveket sorolni, miért fogják támogatni jövőre Orbán Viktort. Utóbbiak érvei mostanra egysíkúvá váltak: korrupt a kormányzat, sok hülyeséget mondanak és csinálnak, de a lényeget illetően rendben van az ország, dübörög a gazdaság, jól keresnek az emberek, még a nyugdíjasoknak is adnak – na jó, a választás miatt, de ennyi belefér.

És különben is, mi jobbat ígér a gyurcsányista ellenzék?

Nyomós érvek ezek. Gyurcsány Ferenccel vagy nélküle, de aki le akarja győzni Orbánékat, annak versenyképes jóléti alternatívát kell(ene) mutatnia. A kormánypárti sajtó lehengerlően tálalja a hatalmas gazdasági és jóléti pluszokat, ember legyen a talpán, aki nem hajol meg a csodás teljesítmény előtt…

A teljes írást a Magyar Hang november 26-án megjelent 2021/48. számában találja (tartalomjegyzék itt). Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: infláció, GDP