Márki-Zay Péter: Biztosan van elég csalódott konzervatív

Márki-Zay Péter: Biztosan van elég csalódott konzervatív

Márki-Zay Péter (Forrás: Márki-Zay Péter/Facebook)

Egészen biztosan van elég csalódott konzervatív szavazó, így ha sikerül az érintetteket begyűjteni, akár két mandátum is elérhető a jövő nyári európai parlamenti választáson – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Márki-Zay Péter. Az újonnan zászlót bontó Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke szerint arról kell meggyőzni a választókat, hogy ne dőljenek be az álellenzéknek, a hitelességet tekintsék első számú mércének.

A tavalyi országgyűlési választáson még az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként indult politikussal szóba került a Vona Gábor által alapított Második Reformkor párt is. – Vona Gábor rendkívül tehetséges politikus, nagyon jól kommunikál – a Fidesztől egy igen okos húzás, hogy elővették a kalapból – vélekedett Márki-Zay Péter.

• Miért gondolja, hogy Vona Gábor a Fidesz embere?
• Mi történik akkor, ha jelenleg aktívan politizáló ellenzéki vagy netán kormánypárti politikus jelzi számukra a csatlakozási szándékát?
• Mi történik, ha újra polgármesterré választják, és be is jutnak az EP-be úgy, hogy ön a listavezető?
• Mi a helyzet a guruló dollárokkal?

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap szeptember 15-én megjelent, 2023/37. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: Márki-Zay Péter