Nádasdy Ádám: Népbutítás, amit a propaganda művel

Nádasdy Ádám: Népbutítás, amit a propaganda művel

Nádasdy Ádám (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Az Orbán-kormányzat hallatlan ravaszsággal, kommunikatív ügyeskedéssel rágja bele magát a magyarok lelkébe – mondta a Magyar Hangnak adott interjúban Nádasdy Ádám, akit a korrupciónál sokkal inkább zavar az a népbutítás, amit a Fidesz-propaganda művel. Ennek csak egy szelete az, hogy egy viszonylag jelentéktelen európai várost, Brüsszelt kiáltották ki minden rossz okozójának, nagyobb baj az, hogy igyekeznek megakasztani az évszázadok óta tartó nyugathoz közeledést. Ez eddig csak a vasfüggönynek sikerült – mondta.

A gyermekvédelminek nevezett törvényt Nádasdy Ádám téves iránynak tartja. Mint megjegyezte, a gyermekeket úgy lehet megvédeni, ha megmutatjuk nekik, hogy milyen kihívásokkal találkozhatnak az életük során, nem úgy, ha elhallgatjuk előlük, hogy léteznek olyan emberek, akik a saját nemükhöz vonzódnak.

• Miért nem tudja leállítani a hatalom a tanárok vegzálását?
• Miért van szükség konzervatív és liberális emberekre egyaránt?
• Kivel kapcsolatban hangzik el, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók?

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap 2023/47. számában találja. Vegye meg november 30-ig kapható nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!