Orbán Viktor hódolata

Orbán Viktor hódolata

Nick Vujicic Novák Katalin és Orbán Viktor társaságában (Fotó: Orbán Viktor Facebook-videója)

Azt érzem, hogy Magyarország egy nagyon különleges helyet foglal el Isten szívében. […] Szeretnék köszönetet mondani a hitetekért, a bátorságotokért, a kiállásotokért, és azért a nagylelkűségért, ahogy megnyitottátok a határaitokat az ukrán menekültek előtt – mondta beszédében szombaton a megtelt Papp László Sportarénában Nick Vujicic, a kezek és lábak nélkül született keresztény prédikátor. Miután pedig ezeket a szavakat elmondta, hozzátette, hogy – ha Isten is úgy akarja – a következő napokban találkozik még Orbán Viktorral és Novák Katalinnal is.

Úgy akarta. Legalábbis valaki biztosan, mert a találkozó létrejött, amelyről a miniszterelnök úr, a köztársasági elnök asszony és a miniszterből lett zsinati elnök is mély átéléssel emlékezett meg közösségi oldalán. Orbán Viktor kétszer is. A tatárszentgyörgyi évfordulóról például egyiküknek sem sikerült.

A teljes cikket a Magyar Hang március 17-én megjelent, 2023/11. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!