Momentumos kvízjáték Németh Szilárd munkásságáról: Mit tett a politikus Csepelért és Soroksárért?

Momentumos kvízjáték Németh Szilárd munkásságáról: Mit tett a politikus Csepelért és Soroksárért?

Németh Szilárd (Forrás: Németh Szilárd/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum kvízjátékot készített honlapjára, amelyen mindenki lemérheti, mennyire van tisztában Németh Szilárd képviselői munkájával, eddig elért eredményeivel. A kvízben feltett minden kérdésre két lehetséges válasz van megadva, ebből kell kiválasztani a helyeset.

Ilyen eldöntendő kérdés például a következő két állítás közül a megfelelő kiválasztása: „Németh Szilárd Csepel legnagyobb ingatlanbárója lett, hiszen a birkózócsarnok mellett a hozzá köthető alapítványok tulajdona lett a Béke téri sporttelep, az Evezőstelep, valamint a Kajak-kenu telep.” Avagy: „Németh Szilárd visszaszerezte a Csepel SC-t a csepelieknek.” A kattintás után rögtön megjelenik az értékelés a hozzá kapcsolódó magyarázattal, adatokkal. A teszt végső kiértékelése után a játékban résztvevő megadhatja emailcímét, amelyre a Momentum elküldi a Youtube-on régóta fellelhető „Szilárd Álláspont” című rajzfilmsorozat egyik epizódját.

Németh Szilárd kampánya a héten más összefüggésben is előtérbe került: február 14-én a népszerű pszichológus, Bagdy Emőke állt ki a fideszes politikus mellett. A politikus Facebook-oldalán megjelent Bagdy-idézet szerint: „Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”. 

A Magyar Hang ma már hiába kereste a fenti idézetet Németh Szilárd közösségi oldalán, eltűnt onnan. Telefonon megkerestük Bagdy Emőkét, aki annyit mondott, nem kíván nyilatkozni a témában, kérdezzük inkább Németh Szilárdot.