A ködös reggelt napsütés váltja

A ködös reggelt napsütés váltja

Őszi táj (Forrás: pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombaton borult, párás, illetve napos tájak váltakoznak, leginkább az Alföldön és Északkelet-Magyarországon maradhat tartósabban borongós az idő  – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Napközben fokozatosan megszűnik az éjszaka képződő köd, mindenütt javulnak a látási viszonyok. 

Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A Fertő térségében megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között valószínű, de a tartósabban borult tájakon ennél pár fokkal hidegebb lesz.

Nem lesz front térségünkben. Az Időkép is arra figyelmeztet, hogy reggel több helyen párás, ködös lehet az idő, illetve gyenge fagy is előfordulhat, emiatt felerősödhetnek az ízületi fájdalmak, görcsös panaszok jelentkezhetnek, sajoghatnak végtagjaink. Napközben viszont sok napsütésre számíthatunk, ami javítja hangulatunkat, közérzetünket. 

Címkék: időjárás