Magyar Péter: a titkosszolgálat blokkolja az internetet a Tisza Párt eseményein

Magyar Péter: a titkosszolgálat blokkolja az internetet a Tisza Párt eseményein

Kép a Magyar Péter feltételezése szerint a mobilhálózatot blokkoló eszközről. (Fotó: Facebook/Magyar Péter oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két napja elkezdte blokkolni a titkosszolgálat az internetet és a mobilelérést a TISZA Párt országjáró körútjának helyszíneinein. Két nap alatt egyszer tudtunk csak élő közvetítést adni itt a Facebookon – írja közösségi oldalán Magyar Péter, aki posztja mellett fotókat is közölt általa civil ruhás rendőröknek és titkosszolgálati munkatársaknak vélt személyekről, és a feltételezése szerint a blokkoláshoz használt eszközökről. Mint közölte, legutóbb Újfehértón ment el mindenkinél az érkezésükkor minden térerő és a mobilnet, ami a rendezvény végén rögtön helyreállt.

– Felszólítjuk Rogán Antalt és Pintér Sándort, hogy állítsák le az orosz és észak-korai módszereket és ne korlátozzák az internet szabadságát és a szabad véleménynyilvánítást! – írta Magyar Péter, megjegyezve: stábjában utazik a BBC tudósítója, akivel mindent dokumentálnak a hazai és a nemzetközi nyilvánosság számára.

Magyar Péter állításaival kapcsolatban kérdésekkel fordultunk a rendőrséghez. Amint reagálnak, frissítjük cikkünket.

A TISZA Párt kedd este egyébiránt Nyíregyházán tartott demonstrációt, a képek alapján több száz vagy több ezer fő részvételével. Az eseményt Magyar Péter Facebook-csatornája közvetítette, az adás többnyire zavartalan volt.