ATV: Jövő héten megjelenhet Gattyán György programja

ATV: Jövő héten megjelenhet Gattyán György programja

Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kész Gattyán György pártjának programja, jövő héten hozzák nyilvánosságra – tudta meg az ATV. A milliárdos üzletember pártja a Megoldás Mozgalom nevet kapta, székhelye pedig Gattyán György legnagyobb vállalata, a X. kerületi Docler Holding épülete lett.

Az ATV által megkérdezett Ember Zoltán, az Iránytű elemzője szerint a milliárdos egy olyan politikai projektbe vág bele, ahol a győzelem szinte kizárható. –Pozíciója inkább az ellenzéktől venne el szavazót, illetve az olyan nem szavazóktól, bizonytalan szavazóktól, akik érettségizett vagy diplomás szavazók, viszont belőlük nincs annyi, hogy elérhesse az 5 százalékot – vélte.

Arról, hogy a párt programja már készen van, és jövő héten hozzák nyilvánosságra, az ATV Gattyán környezetéből értesült.