Bencsik András szerint az újgenerációs fiatal ellenzéki politikusok agyilag és morálisan sérültek

Bencsik András szerint az újgenerációs fiatal ellenzéki politikusok agyilag és morálisan sérültek

Bencsik András a Sajtóklubban (Forrás: Hír Tv)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem mindennapi kijelentésekre ragadtatta magát Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője a kormánypárti Hír TV Sajtóklub című műsorában a Népszava beszámolója szerint. A beszélgetésben szóba került ugyanis az ellenzék, azon belül Fekete-Győr András interjúja, amelyet a Partizán készített vele.

Bencsiknek ezzel kapcsolatban az jutott eszébe, hogy, van a patrióta, konzervatív-keresztény értékrendben hívők tábora és velük szemben van egy, „a bolsevikoknál is rosszabb, a világon mindent tagadó nihilista irányzat.”

– Már bocsánat a kifejezésért, de csak sz.r emberek lesznek ma ellenzéki politikusok. És ha megnézitek a fiatal, újgenerációs ellenzéki politikus fiúcskákat és leánykákat, akkor azt látjátok, hogy valamilyen szinten mindegyik agyilag és morálisan sérült – tette még hozzá.

Bencsik András szerint mindez azért van, mert amit ők „nagy pofával” képviselnek, az nem más, mint a rombolás és pusztítás. 

A lap emlékeztet, hogy a fideszes propagandista előszeretettel alkalmazza a trágár jelzőt azokra, akiket nem kedvel, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét is hasonlóképpen titulálta.