Családügyi miniszter lesz Novák Katalin

Családügyi miniszter lesz Novák Katalin

Novák Katalin az operatív törzs sajtótájékoztatóján 2020. április 8-án

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A családok életszínvonalára figyelni kell, ezért a kormány létrehoz egy családügyekért felelős, családokkal foglalkozó tárca nélküli miniszteri posztot – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1-nek adott interjújában.

Annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni – jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: ezt a munkát irányítja október elsejétől Novák Katalin.

Erről Novák Katalin is posztolt az interjú után. – Lehetőséget kaptam arra, hogy október 1-től miniszterként dolgozhassak tovább a magyar családokért. Ezt ma este jelentette be miniszterelnök úr. Köszönöm szépen az eddigi támogatásukat, bízom benne, hogy arra a jövőben is számíthatok! – fogalmazott a közösségi oldalán.