Döme Zsuzsanna: Nem ijednénk meg a 127 százalékos győzelemtől

Döme Zsuzsanna: Nem ijednénk meg a 127 százalékos győzelemtől

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A magyar embereknek az a több évtizedes tapasztalata, hogy a kompetenciahatáruk a lakásajtajuknál véget ér, ha van egyáltalán lakásajtajuk. Az a célunk, hogy az emberek elhiggyék, hatással lehetnek a politikára, és akarjanak is befolyással lenni arra, hogy mit csinálnak a politikusok. A semmitmondó ígérgetés az nem politika. Az a vicc, amit a többi párt csinál – mondta a kutyapárt lényegéről Kompország című műsorunkban Döme Zsuzsanna, becenevén Suzi, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke. Szerinte a kutyapárt igazi hungarikum. Arra a kérdésre, mit csinálnának, ha valami csoda folytán 2026-ban megnyernék a választásokat, azt mondta: rengeteget dolgoztak, elég nagy már a szervezetük, így nem ijednének meg egy 127 százalékos győzelemtől.

A jövő nyári európai parlamenti választások kapcsán kijelentette: valós esélyük van bekerülni az Európai Parlamentbe, céljuk az Európai Unió kutyapártosítása. Nem szeretne listavezető lenni, ahogy Kovács Gergely társelnök sem. Több emberrel tárgyalnak, egyelőre annyit mondhat, hogy nagyon jó nevek lesznek a listán. Hozzátette: ők nem fognak ígérgetni, a céljuk, hogy minél több embert bevonjanak a közéletbe, hogy a magyarok elhiggyék végre, lehet beleszólásuk a politikába. Javítanának az ország megítélésén is, hogy ne gondolják rólunk, itt mindenki ruszkibarát. Konkrét javaslatokat fogalmaznának meg azzal kapcsolatban is, hogyan csökkenthető a korrupció Magyarországon. Az ígérgetéseken alapuló politika kapcsán kifejtette, hogy meg kell nézni, mit ígért Dobrev Klára öt éve. Európai minimálbéreket. És vannak ma Magyarországon európai minimálbérek? Nincsenek. Így öt évvel később ugyanazt ígéri. Ehhez aztán tényleg örök élet kell!