Így fogták el a férfit, aki két nőt is elgázolt a zebrán Solymáron, majd továbbhajtott

Így fogták el a férfit, aki két nőt is elgázolt a zebrán Solymáron, majd továbbhajtott

Solymári gázoló (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogták azt a 34 éves férfit a rendőrök, aki egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen ütött el két nőt Solymáron, majd megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről – számolt be róla a police.hu csütörtökön.

Mint írták, az ismeretlen sofőr felkutatását a rendőrök minden rendelkezésükre álló módszerrel igyekeztek a lehető legrövidebbre zárni, „solymári és pilisszántói körzeti megbízottjaink pedig szokás szerint hozták a kötelezőt”. – Többtucatnyi kamerafelvételt elemeztek, házról házra jártak, hogy ha csak kevéshez is, de olyan, számukra értékelhető infókhoz jussanak, amik elvezetik őket a helyes irányba. Kora estére összeállt a kép, és egy fővárosi címre indultak. A Budapest II. kerületében lévő ház garázsában megtalálták a baleset miatt rongálódott autót, percekkel később annak gazdáját is – fejtették ki.

A 34 éves, orosz–magyar kettős állampolgárt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Azt mondta, megijedt, amikor gázolt, ezért hajtott tovább, tanácstalan volt, és azóta gondolkozott, mit kellene tennie. – Erre már nem lesz szükség, megteszik helyette a rendőrök. Őrizetbe vették, sorsáról a napokban a bíróság dönt – zárult a rendőrség közleménye.