Elmarad Santana budapesti koncertje, az Apostolt és a Republicot nem zavarja a koronavírus

Elmarad Santana budapesti koncertje, az Apostolt és a Republicot nem zavarja a koronavírus

(Fotó: Facebook/Carlos Santana hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a Budapest Arénában március 19-re tervezett Santana koncert elmarad – írta Facebook-oldalán a szervező Live Nation Magyarország. A jegyeket a vásárlás helyszínén visszaváltják, az online vásárolt jegyek árát visszautalják.

A Broadway Jegyiroda ugyanakkor közölte, az elkövetkező hetekre tervezett koncertjeik a Budapest Sportarénában. – Figyelemmel arra, hogy az egészségügyi helyzet nem érte el azt a súlyosságot és a kormány nem hozott olyan intézkedést, amely megtiltaná a hasonló rendezvények tartását, társaságunk a 2020.03.14-i Republic 30 koncertet, valamint a 2020.03.20-i Apostol 50 koncertet megtartja a Papp László Budapest Sportarénában – írták.

Lakatos Tibor, az operatív törzs vezetője kedden sajtótájékoztatón elmondta, rövid időn belül sor kerülhet a környező országokban már meghozott szigorú intézkedésekre, intézmények bezárására, rendezvények elhalasztására. Az általuk megfogalmazott javaslatokat a kormány a szerdai ülésén tárgyalja majd. Egyelőre arra kérik a nagy rendezvények szervezőit, fontolják meg az események elhalasztását, és ugyancsak kérik az iskolákat, óvodákat, hogy ne tartsák meg rendezvényeiket.