Magyar Péter most Orbán Viktornak üzent

Magyar Péter most Orbán Viktornak üzent

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktornak üzent legújabb Facebook posztjában a NER-ből kibeszélő Magyar Péter azután, hogy a miniszterelnök vasárnap este interjút adott az állami televíziónak a Donald Trumpnál tett látogatásáról. – Javaslom neki és a Rogán-zenekar többi szólistájának is, hogy egyszer próbálják ki, milyen érzés olyan médiumnak nyilatkozni, ahol nincsenek előre megírt kérdések és válaszok. Segítek: izgalmas, üdítő és egyben felszabadító érzés – írta. Egyúttal jelezte, továbbra is várja a kormánypropaganda médiumainak kérdéseit, „mert ugyan lejárató cikkekre, műsorokra már bőven futotta mindannyiunk adójából, de az általam felvetett kérdésekkel valamiért még nem mertek foglalkozni”.

A kormányfő az elmúlt napokban az Egyesült Államokban járt, ahol nem találkozott az amerikai kormánypárt képviselőivel, Donald Trumppal viszont igen. Ezt azzal indokolta, hogy a magyar amerikai kapcsolatok kifejezetten rosszak, a demokrata vezetéssel közösen pedig nem lehetséges ezek megjavítása. Azt mondta, hogy az amerikai vezetés „háborúpárti”, míg Donald Trump „a béke embere”, elnöksége alatt lezárt háborúkat és nem indított újat, az orosz-ukrán háborúban is „békét akar teremteni”, és Magyarország sem szeretne mást, mint a mielőbbi békét. Később azt mondta: az európai kormányok is „háborúpártiak”.

Címkék: Magyar Péter