Felgyújtotta egy nő párja házát Szatymazon, a locsolócsövet is elvágta

Felgyújtotta egy nő párja házát Szatymazon, a locsolócsövet is elvágta

Felgyújtotta párja házát egy nő (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felgyújtotta párja házát egy nő Szatymazon. A nyomozók rongálás miatt indítottak ellene eljárást – számolt be róla a police.hu pénteken. Valamiért jó ötletnek tartották, hogy erről a hírről „Lángoló szerelem” címen számoljanak be. 

A rendőrség közleménye szerint a 42 éves szegedi nő október 11-én akarta meglátogatni szerelmét Szatymazon, azonban a férfi elfoglaltságra hivatkozva nem várta az asszonyt. – A féltékeny barátnő gyanút fogott és titokban megleste párját, hogy kivel tölti az estét. A helyszínen tapasztaltak alapján úgy vélte, hogy féltett szerelmi életébe egy harmadik személy is bekapcsolódott, ezért dühében felgyújtotta kedvese házát, sőt a locsolócsövet is elvágta, hogy nehezítse a tűzoltást – írták.

Az asszonyt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a Szegedi Rendőrkapitányságon, rongálás miatt indult büntetőeljárás ellene.