Gundel Takács Gábor kiállt a kirúgott Hrutka János mellett

Gundel Takács Gábor kiállt a kirúgott Hrutka János mellett

Gundel Takács Gábor (Fotó: Végh László / Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gundel Takács Gábor a szivárványcsaládokat is támogató kampányra utalva állt ki a kormányközeli tévétől kirúgott egykori focista, Hrutka János mellett – vette észre a Hvg.hu. A korábban a TV2 több műsorában is dolgozó műsorvezető „A család az család” szlogenre utalva „A barát az barát” mondattal osztotta meg Hrutka János fotóját a Facebook oldalán.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Hrutka János a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, már nem szakkommentátor a Spíler TV-n. A bejelentésből nem derül ki, hogy miért döntöttek a leváltása mellett, de a posztjában úgy fogalmazott, hogy „A mi családügyeink mindig harmóniát sugároztak”.

A Telex később azt írta, hogy nem sokkal Hrutka János bejelentése után a kormányközeli sportsajtóban előszedtek egy hozzá kapcsolódó, 19 évvel ezelőtti ügyet, és azt is megosztották, hogy az egykori válogatott labdarúgó állítólag közel állt Vona Gáborhoz.