Hadházy Ákos: ingyen Mága-jegyek százait osztogatják a fideszes képviselők

Hadházy Ákos: ingyen Mága-jegyek százait osztogatják a fideszes képviselők

Hadházy Ákos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők – írja Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A poszt szerint Pócs János, Kállai Mária (plusz a szolnoki polgármester, Szalay Ferenc), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre.

Azt nem tudni, hogy ki fizeti a jegyeket, a megfogalmazások szerint „Mágával közösen” ajánlották fel a művészi élményt. A képviselő arra is felhívja a figyelmet, hogy a művész úr a 2019-es önkormányzati választások előtt 100 koncertet adott, amit a kormány 350 millió, azaz koncertenként 3,5 millió forinttal honorált meg. A koncerteken pedig „véletlenül” volt, hogy felszólalhattak fideszes politikusok.

Végül Hadházy hozzáteszi, a 2019-es önkormányzati választásokon nem volt nagyon sikeres ez a kampány, reméli, 2022-ben sem lesz az.