Ismét körözést adtak ki Kovács Béla ellen

Ismét körözést adtak ki Kovács Béla ellen

Körözés Kovács Béla ellen (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb körözést adott ki a rendőrség a „KGBélaként” ismert Kovács Béla, egykori jobbikos európai parlamenti képviselő ellen – szúrta ki a Blikk. A volt politikust a Kúria tavaly szeptemberben jogerősen öt év fegyházbüntetésre ítélte az Európai Unió intézményei ellen, Oroszország javára folytatott kémkedés és költségvetési csalás vádjával, mivel azonban a büntetését nem kezdte meg egy körözést már korábban kiadtak ellene. A mostanit vélhetően azért rendelték el, mert nem fizette be a költségvetési csalás miatt rá kiszabott 1,2 milliós büntetést sem.

A hírek szerint Kovács Béla Oroszországban bujkál. A lap megkereste annak az ügyvédi irodának a vezetőjét, amelyik évek óta ellátta Kovács Béla védelmét de Bólyai János nem hallott az újabb körözésről, meg is lepődött. Azt mondta, hogy ő az elmúlt időszakban nem találkozott Kovács Bélával és telefonbeszélgetésre sem emlékszik. – Semmit nem tudunk róla. A média arról írt, hogy Oroszországban telepedett le. Én azt gondolom, ez helytálló – mondta.

Címkék: Kovács Béla