Nívódíjjal tüntették ki a parlamentben a Tv2, az Origo és a közmédia szerkesztőségét is

Nívódíjjal tüntették ki a parlamentben a Tv2, az Origo és a közmédia szerkesztőségét is

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a pályázat fővédnöke beszédet mond az Érték és Minőség Nagydíj-pályázat kitüntetéseinek átadásán az Országház Felsőházi üléstermében 2021. szeptember 9-én. Idén 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki a kitüntető címet, közülük többen nívódíjban és különdíjban is részesültek (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj-pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, az idén 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki a kitüntető címet, közülük többen nívódíjban és különdíjban is részesültek – számolt be az MTI.

Mint írták, az ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj-pályázat fővédnöke köszöntőjében hangsúlyozta, a magyar vállalkozások sikeresen alkalmazkodtak a koronavírus-járvány miatt megváltozott körülményekhez, és hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar gazdaság újraindulása gyors és dinamikus volt. Latorcai János kijelentette, az Érték és Minőség Nagydíj-pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek.

Az Érték és Minőség Nagydíjat több kategóriában is kiosztották. A „Kommunikációért Nívódíjat” csupa kormányközeli sajtóorgánum kapta: a Tv2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az Origo gazdasági szerkesztősége és a METROPOL szerkesztősége érdemelte ki.

(MTI / Magyar Hang)