Könyvet írt a miniszterelnök veje, Tiborcz István

Könyvet írt a miniszterelnök veje, Tiborcz István

Orbán Viktor miniszterelnök és veje, Tiborcz István pálinkát fogyasztanak demizsonból.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tiborcz István üzletember, Orbán Viktor miniszterelnök veje a hajózásról írt könyvet – számolt be a Blikk. Mint írták, A Dunán és tengeren című kötet igazán ízléses, számos remek korabeli fotóval illusztrált, minőségi papírra nyomtatott, szép kiállítású kiadvány lett. Úgy vélik, a hajózás szerelmeseinek, illetve a magyar hajózás története iránt érdeklődők figyelmét biztosan felkelti majd.

Tiborcz azonban nem kizárólagos szerzője a kötetnek: írótársa Zsigmond Gábor, a Közlekedési Múzeum főigazgató-helyettese, akinek már több közlekedési témájú könyve jelent meg. Ezen a kiadványon is az ő neve szerepel az első helyen, Tiborczé csak utána következik – jegyezte meg a lap.

Felidézték: az üzletember érdekeltségébe került korábban az egykori Adria Magyar Királyi Tengerhajózási Rt. palotája és a volt MAHART-székház is.