Ülésezik a kormány

Ülésezik a kormány

Kormányülés 2023. április 19-én (Forrás: Kovács Zoltán/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szokások szerint szerdán összeült a kormány. Orbán Viktor osztott meg egy fotót a közösségi oldalán arról, hogy reggeltől elkezdődött a kormányülés. Ezúttal semmiféle incidens nem előzte meg a tanácskozást, a Momentum ugyanis – a korábbi hetekkel ellentétben – nem ment oda reggel a kormányülésnek helyt adó Karmelita kolostorhoz lebontani a kordont. Bár amikor korábban így tettek, a kormány akkor is ülésezett, Orbán Viktor akkor is jelezte ezt a közösségi oldalán, nem említve az ellenzéki párt akcióját.

A miniszterelnök bejegyzéséből az is kiderül, hogy délután Natasa Pirc Musar szlovén államfővel találkozik. – Hosszú nap – így kommentálta a kormányfő. A szlovén elnök már Budapesten van, Novák Katalin államfő fogadta, az MTI több fotót is kiadott az eseményről.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a kormányülésen született döntésekről beszámol-e csütörtökön Gulyás Gergely a kormányinfó keretében. Rendszerint a délutáni órákban szokták jelezni, ha másnap megtartják a tájékoztatót. Arról már számos alkalommal beszámoltunk, hogy a Magyar Hangot továbbra sem engedik be oda, arra van néha esélyünk, hogy a miniszternek az utcán feltegyünk egy-két kérdést.

Címkék: kormányülés