Kubatov Gábor mozgósítani akar, méghozzá az online térben

Kubatov Gábor mozgósítani akar, méghozzá az online térben

Kubatov Gábor (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közösségi média nélkül nem fogunk választást nyerni – így fogalmazott a Magyar Nemzet néven megjelenő lapnak adott interjújában Kubatov Gábor. A Fidesz pártigazgatója szerint amikor a baloldali online média–jobboldali online média összevetésére kerül sor, akkor ott bizony jelentős hátrányban vannak. – Rendkívül fontos feladat: a jobboldali közösségnek az online térben is meg kell szólalnia – mondta a kormánypárti politikus.

Kubatov Gábor beszélt arról is, hogy véleménye szerint a közvetlen, személyes politizálásnak sosem fog elmúlni a varázsa. A pártszervezet is csak akkor működhet szerinte jól, ha minden településen, minden városrészben, minden utcában vagy háztömbben van egy emberük, akit úgy ismernek, hogy ő a fideszes.

Szóba került az interjúban az Index is, a fideszes politikus a kormányzati kommunikációt ismételte meg. Előre megtervezett akciónak nevezte az újságírók felmondását és a lap bedöntését, szerinte a főszereplők pontosan tudták, hogy hova akarják kifuttatni ezt a történetet. – Az egész rivalizálás a baloldali online újságok között, ami nem szól másról, mint a politikai hatalom megszerzéséről és a pénzről – mondta.