Megszólalt Gődény György: Nem fél a börtöntől

Megszólalt Gődény György: Nem fél a börtöntől

Gődény György YouTube-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Meggyanúsítottak azzal, hogy rémhírt terjesztek, ami ugyebár nem igaz – ezt mondta Gődény György az ATV Híradójának azzal kapcsolatban, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai pénteken előállították, lefoglalták a számítógépét, a laptopját, valamint a mobiltelefonját. Az egyik legismertebb hazai vírusszkeptikus ragaszkodott ahhoz az álláspontjához, hogy ő csupán orvosi tényeket közöl tudományos kutatásokra alapozva.

Gődény György azt továbbra is fenntartja, hogy a vírus nem okoz akkora gondot, mint „amekkora vészharangot kongatunk”. Szerinte a korlátozások gátolják az emberek létezését és megélhetését. Az interjúban elmondta, hogy nem biztatott senkit arra, hogy ne hordjon maszkot, de szakmai kötelességének érzi, hogy felvilágítsa az embereket, hogy kell használni őket. Hozzátette azt is, hogy ismeretei alapján számos kutatás létezik, ami nem igazolja a maszkok védőhatását.

 Leszögezte azt is, hogy a börtöntől nem fél, hiszen álláspontja szerint nem követett el semmit.

Gődény György gyógyszerész, az egyik legismertebb járványszkeptikus celeb, aki korábban testépítő és kamupártalapító is volt már. 

Az Index szombaton írta meg, hogy Gődény György ma dedikálta volna könyvét a Pólus Center földszintjén, ám a bevásárlóközpont biztonsági szolgálata ezt nem engedte neki. A vírusszkeptikus végül a folyosón kényszerült dedikálni.