Megtalálták az eltűnt hatéves kislányt

Megtalálták az eltűnt hatéves kislányt

Az eltűnt és szerencsésen megtalált kislány (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A gyermek megvan és életben van – ezt közölte több órás keresés után a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat a vasárnap délután eltűnt hatéves kislányról.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Túróczi Zora Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról tűnt el még vasárnap délután négy óra körül. Nagy erők szerveződtek a keresésére: különböző önkéntes mentőszervezete  és hivatásos egységek, rendőrök, tűzoltók, helyi lakosok, vadászok, polgárőrök közel 200 fővel vettek részt a kutatásban. A Pest megyei kutató-mentők hétfőn a kora reggeli órákban fotókat is megosztottak az akcióról, majd délelőtt frissítették posztjukat azzal, hogy a gyermek megvan és életben van.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyermekre a Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá. A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 

Címkék: Túróczi Zora